What is test driven development?

تم إضافة السؤال من قبل Shahbaz Awan , M2M IoT Software Architect , Wadi Makkah
تاريخ النشر: 2013/07/23
Anand Amala Selvaraj M R
من قبل Anand Amala Selvaraj M R , IT Project Manager , DELL International Services Private Limited

A way of developing software where the test cases/test scripts are developed, and often automated, before the software is developed to run those test cases/test scripts.