How can you make backup of your project that you have created by Primavera P6?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Harin , General Manager , Harinco For Contracting And Trading Company
تاريخ النشر: 2013/07/22
Binil Paul
من قبل Binil Paul , Senior Planning Engineer , Keo International Consultants - Qatar

File-export-select project-select backup location-save as xer file

Anisuddin Siddiqui
من قبل Anisuddin Siddiqui , Sr. Planning Engineer , Southwest Architecture

That is very simple.
Just go to Files Menu.
Use Export and save your file in the location you want.