Do you prefer to pay a high price for a detailed CMA course (about 100 hours) or a low price for a crash course (about 70 hours)?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/07/22
Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

It depends upon your background and knowledge

mohamed mansour
من قبل mohamed mansour , محاسب مبتدئ , مكتب الاستاذ محمد عبد الفتاح

I prefer to pay a high price for a detailed CMA course (about100 hours)

Mostafa Mahmoud Ibrahim
من قبل Mostafa Mahmoud Ibrahim , Internal Audit Manager , شركة روابي التسويق العالمية

It's up to you but from my side I prefer the second choice