What is the importance of balanced scorecard for any company?

تم إضافة السؤال من قبل SAHL HIJAZI , Purchasing Manager , BINZAFRAH GROUP
تاريخ النشر: 2013/07/22
SAHL HIJAZI
من قبل SAHL HIJAZI , Purchasing Manager , BINZAFRAH GROUP

BSC ; Its very important Technique used for ; .
Clarfying & communicate strategy .Align individual & unit goal to strategy.
.Link strategy to budget .Shows improvement & reverese feedback from continous strategic improvement.

Abdullah Alnawaiseh
من قبل Abdullah Alnawaiseh , Finance Manager , Al sorayia Group

it is a god tool for monitoring and evaluating the top management KPI

Elsadig Ahmed Eltahir
من قبل Elsadig Ahmed Eltahir , Human Resources & Administration Manager , DAL GROUP - DAL DAIRY

- Become more competitive

- Customer focused

- Improve Quality

- Emphasizing teamwork

- Reducing new product and service development

- Delivery times

- Managing long term goals.