When employees are effectively working ?

تم إضافة السؤال من قبل palagiri palagiri narasimhulu , Sales Reservation officers & SR,customer service officer , Akber Travels pvt.ltd
تاريخ النشر: 2015/02/14
RICHARD GYANE SOMUAH
من قبل RICHARD GYANE SOMUAH , office administrator , Presbyterian Church of Ghana

when they give our maximum output of their working time

Ehab Daoud
من قبل Ehab Daoud , Workforce Planning and Volunteers Training & Development. , UCI Road World championships Doha 2016 – Doha Qatar

When they are valued, praised and respected.