As a recruitment manager, how much weight would you give for the IQ test out of 100% for an accountant position?

كمدير توظيف: كم تعطي وزن لاختبار الذكاء من100% لوظيفة محاسب؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/07/22
SAHL HIJAZI
من قبل SAHL HIJAZI , Purchasing Manager , BINZAFRAH GROUP

For accountant usually they didn't arrange IQ test .
Anyway about25%

Muhammad Ismail Rajpoot
من قبل Muhammad Ismail Rajpoot , HR Officer , Mfaheem Al Emar Trading and Contracting Co.

60% IQ test+20% EQ test+20% other KSA's

Adnan Ahmed Nisar
من قبل Adnan Ahmed Nisar , Manager Admin & Personnel / Secretary Club (JFC), DHA Islamabad, Pak , Defecne Housing Authority, Islamabad

30 to35%.