Securities held primarily for sale in the near term to generate income on short-term price differences are known as:

A. Available-for-sale securities.

B. Equity securities.

C. Held-to-maturity securities.

D. Trading securities.

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/02/13
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option D >>>>>>>>>>>>>   Trading securities.

Sayed Mohamed Abd ELhameed
من قبل Sayed Mohamed Abd ELhameed , Chief Accountant , Whole Foods Trading Company

trading secuities - is hold primarly for sale at near term

Heide Joy Gurtiza
من قبل Heide Joy Gurtiza , MANAGEMENT CONSULTANT , Capex Hassan Auditing

D. TRADING SECURITIES that any income from it will go to directly to P/L

PINKY SCARIA
من قبل PINKY SCARIA , Finance Manager , SPOT SHOES TRADING

They are trading securities

Abdelkrim OUAZINE
من قبل Abdelkrim OUAZINE , Field HSSE Advisor , JV BP/SH/Statoil

Securities held primarily for sale in the near term to generate income on short-term price differences are known as: Trading securities

Mohamed  abd al baset mohamed mohamed
من قبل Mohamed abd al baset mohamed mohamed , casher accountant , sun rise hotal

A. Available _for_sale securities