What does compensation & benefit include?

تم إضافة السؤال من قبل Tarique Husain , Sr. Compensation & Benefits Officer , Al Abdul Karim Fashion
تاريخ النشر: 2015/02/12
Victor Sunday
من قبل Victor Sunday , Asst. Head of Human Resource , Pragmatic Multimedia Limited

compensation and benefit include guaranteed pay, variable pay, benefits, equity-based compensation and bonus plan compensations