What exactly do we mean by "secure" in Web Development?

تم إضافة السؤال من قبل ABU BAKER , Sr. Software Engg/Web Developer , HTSS Group(Hira tech Software PVT Ltd)
تاريخ النشر: 2013/04/19
Moamen Mashael
من قبل Moamen Mashael , Lead Magento Developer , BestResponseMedia

If you mean (Secure) coding, you need to read more about XSS(Cross-Site Scripting), CSRF(Cross-Site Request Forgery), Passwords hashing and Handling user input.