What are the units used to measure this properties in SI units and British units, temperature, energy, length, pressure and flow rate?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Yassin , مهندس تصميم لانظمة اطفاء الحريق , شركة الرحمة
تاريخ النشر: 2013/07/20
Mohamed Elnakib
من قبل Mohamed Elnakib , Instrumentation and control systems engineer -Al shabab power project Phase II , Pgesco

for the SI : temperature kelvin energy joule length meter pressure Pascal (newton per square meter) flow rate cubic meters per second for the British units: temperature, Fahrenheit energy, BTU length, inch pressure pound-force per square inch flow rate gallon per second