Is it possible to make Pivot table using multiple sources of data?

تم إضافة السؤال من قبل Sabahat Usman , Member of Advisory Review Board , Asian Journal of Humanities and Social Sciences
تاريخ النشر: 2015/02/09
Sirajudheen Thalikkattil
من قبل Sirajudheen Thalikkattil , HSE Inspector , Drydocks world

Having all data available on single worksheet makes it really easy to create pivot tables, however it may not allways be possible to keep all data on single Excel worksheet requer to create pivot tables using data from multiple worksheets.

rabah lemou
من قبل rabah lemou

je m'organise en classant les taches par ordre de priorité et durgence et l'édéal de commencer par la question la plus importante et la plus urgente ainsi de suite

Pivot table can be created with the data sources being present on the same Workbook.