ما موقف دائرة ضريبة الدخل والمبيعات من الأجهزة التي ترسل للخارج لغايات الصيانة والتصليح ومن ثم إعادتها؟

تم إضافة السؤال من قبل hussam Khasawneh
تاريخ النشر: 2013/07/18
hany khaled
من قبل hany khaled , Senior Accountant , Can for Manufacturing and Filling Cans

قبل ما بتبعت الاجهزه دى للصيانه بتقدم طلب وتمضى على تعهد بانك هتقوم برد هذه القطع مره اخرى ولما القطع بترجع من بره مابتتحسبش عليها ضريبيا