How'd you like to spend the last day of your present job before retirement/change?

تم إضافة السؤال من قبل Nitin Chandran
تاريخ النشر: 2013/07/17
Chris Papanikolaou
من قبل Chris Papanikolaou , Executive manager , FIREWOOD-ENERGY PELLET SA

Leaving and not looking back....

Kaamila Tahseen
من قبل Kaamila Tahseen , Change Management Team Manager , cognizant technology solutions

I ll meet all my fellas, pack and try to leave a day early...as last day is always very emotional...:)