What are some key qualities or skills that a freshly graduated sales or marketing employee needs to learn, or be trained in?

تم إضافة السؤال من قبل Yaseen Mujeerudeen Thaika , Business Consultant , Magus Consulting DMCC
تاريخ النشر: 2015/02/08
Gulamhaidar Kadari
من قبل Gulamhaidar Kadari , Sales Manager , Al Kharji LLC

According to me, the fundamental skill for fresher is listening skill and Communication Skill in total.

Kathy Mustafa
من قبل Kathy Mustafa , Personal Assistant to CEO- Managing Sales and Marketing Departments , Saudi Kinda Real Estate

Good communication skills and patience.

Reham Lasheen
من قبل Reham Lasheen , Manager Medical writing , Core advertising

Communication skill Negotiations skill Time management skill Presentable skill