If you are a flying/traveling passenger, how would you like to be served?

تم إضافة السؤال من قبل Aileen Tubo , Travel Executive , SKYLINE TRAVEL WLL, Airport Road Doha, Qatar
تاريخ النشر: 2013/07/15
Aznida Salwa Raja Azmi
من قبل Aznida Salwa Raja Azmi , Manager , Tiga Dimensi Ventures

I am not a fussy customer but a good smile and friendly attitude would do the trick.

adham darwesh
من قبل adham darwesh , Travel Cordenator Specialest , seaharvest

id like to be served like a king

Tarek Frada
من قبل Tarek Frada , legal advisor,administrator , institution of legal and administrative councils

with goog and comfortable manner