هل المخطط الجيد يعتمد على الخبرة في تحديد النتائج ام الأرقام فقط؟

تم إضافة السؤال من قبل Ghaith Ballani , Manager-Executive Producer , Al Aan TV
تاريخ النشر: 2013/07/12
حسام السداتى
من قبل حسام السداتى , مدير تسويق , أكاديمية السادات للعلوم الإدارية

  • تحديد الاهداف

  • وضع المعايير

  • قياس الاداء

  • المقارنة

  • النتائج

Ramer Ferraris
من قبل Ramer Ferraris , OFFICE MANAGEMENT SECRETARY , Saudi Oger Limited

usually..
in some other companies especially those who are dealing mostly in decision making..
determining the results is always a good way in basing the companies flow of operation..
because it usually looking on the "actual" result in every companies operation..
number sometimes changes instantly depending on the situation, in other words depending on number sometimes don't create "exact" results..
form me..
basing on results is still the best way..

omar yahya
من قبل omar yahya , Sales Account Manager , sssit

فراءه الارقام بالطريقه الصحيحه و هذه تنمو بالخبره