Can you list the companies which apply lean six sigma methodology in GC?

تم إضافة السؤال من قبل Mazin Saif Al Dhamri , Senior QHSE Engineer , Al-Taher Group (Electro Mechanics & SAM Engineering)
تاريخ النشر: 2015/02/04
Raghavendran Gopal
من قبل Raghavendran Gopal , Operational Controls Manager , Abu Dhabi Islamic Bank

We have been using this in ADIB and Barclays

Ashok T Kumar
من قبل Ashok T Kumar , Purchasing Manager X3 (Strategic / Projects & Capex / Transactional) , LAM Limited

ABB

GE

Flextronics

Bosch

Capgemini

Accenture

IBM -Non IT

Alba

Saudi Aramco

National Steel Company

Almana Hospital

ADCB

First Gulf Bank

HSBC

Sanjay Sastri
من قبل Sanjay Sastri , Vice President- Business Excellence & Transformation , Hinduja Global Solutions

Cleveland Clinic, Abu Dhabi

Dubal

Alba

Saudi Aramco

National Steel Company

Almana Hospital

ADCB

First Gulf Bank

HSBC