In the context of satisfying "customer's needs/wants", which area should a company allot more budget to, marketing or sales/service department? Why?

تم إضافة السؤال من قبل Aileen Tubo , Travel Executive , SKYLINE TRAVEL WLL, Airport Road Doha, Qatar
تاريخ النشر: 2013/07/11
amer jayyousi
من قبل amer jayyousi , Business Development Consultant , freelance

in talking about customer needs and wants ,we should consentrate on customer satisfaction related  issues,.

of which quality of product,quality of service and  quality of processes leading to customer .

howida hamed
من قبل howida hamed , مساعد منسق البرامج , المجلس القومي لرعاية الطفولة

marketing