What's the first website you open when you switch on your PC?

تم إضافة السؤال من قبل mohammed ziyad , Network Administrator , PRIME ELECTRICAL CONTRACTING COMPANY L.L.C.
تاريخ النشر: 2013/04/17
Yassine Karouani
من قبل Yassine Karouani , Full Stack Developer , LGS-IBM Company

Localhost:8888/ (MAMP serveur local PHP) Localhost:8080 (Serveur Tomcat JEE) Gmail ( gmail.com) Facebook Oracle mexat;com startimes2.com read.mst-ar.com mangareader.net