Would you give us examples of positive attitude?

تم إضافة السؤال من قبل salah hamza , Catering Sales Manager , Al-Washim company for food services
تاريخ النشر: 2013/07/10
JOSEPH OTITO JEMISOLA
من قبل JOSEPH OTITO JEMISOLA , Quantity Surveyor , Midland Engineers Ghana Limited

Professionally sound and high level of inter personal relationship

Refaat ALMenshawi
من قبل Refaat ALMenshawi , Sales Manager , Power Transmission Systems Co.

The first thing I believe in positive attitude is that we offer a smile coming from deep inside to the world around us

larbi agoudjil
من قبل larbi agoudjil , مشرف , مقاولة الاشغال العمومية والبناء

السلام عليكم ارى بان اي واحد هنا في الجزائر لديه صعوبة في ايجاد وظيفة او في دول الخليج خاصة في ميدان الوقاية والامن الصناعي

Shahina Afsar
من قبل Shahina Afsar , HR ADMIN , Parco Group

Example of a positive thinker is the one who brings out 'Pygmalion' of every situation.