What are the different ways to create the active directory user?

تم إضافة السؤال من قبل abdur rasheed , Network Administrator , Warid Telecom (Al-Khalej Telecom)
تاريخ النشر: 2013/07/10
Mohamed Achref Saidi
من قبل Mohamed Achref Saidi , Technician , Ange Gardien

Under User and computer Active Directory, Right click to User option and then select add a User. a

new window will open in order to add name, password and group adherence.