The moment of inertia of an area is always least with respect to a) Vertical axis. b) Radius of gyration. c) Centroidal axis. d) None of these.

تم إضافة السؤال من قبل Ridha SAIDANI , Maintenance Manager , SOMIPHOS / Technical Direction
تاريخ النشر: 2015/02/01
SHUAIB M NIZAR
من قبل SHUAIB M NIZAR , SALES & APPLICATION ENGINEER , MOHAMMED JALAL & SONS TECHNOLOGY WLL

Moment of inertia of an area is always least with respect to CENTROIDAL AXIS