Information is produced by processing data from which of the following sources?

A. data provided by higher levels of management

B. data provided by lower levels of management

C. internally generated data

D. externally generated data

E. All of the above

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/02/01
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

E. All of the above

is the answer.

Ibrahim Hussein Mayaleh
من قبل Ibrahim Hussein Mayaleh , Sales & Business Consultant and Trainer , Self-employed

All answers ABCD are correct

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

* data provided by higher levels of management * data provided by lower levels of management * internally generated data   * externally generated data