What do you understand by the word "technical recruiting" ?

تم إضافة السؤال من قبل syed khaleel ahmed ahmed , Recruitment Manager , Conquest Tech Inc
تاريخ النشر: 2015/02/01
Najat Al Baw
من قبل Najat Al Baw , HR Consultant & Trainer , The Forum for Management & Technical Development

technical recruiting  when you focus in recruiting for on technical industries like IT , telecommunication, and related technology