Explain what is magic wand tool, and for what is it used in Archicad?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Harin , General Manager , Harinco For Contracting And Trading Company
تاريخ النشر: 2013/07/09
Ali Harin
من قبل Ali Harin , General Manager , Harinco For Contracting And Trading Company

The magic wand tool is an effective amazing tool that can be used to create an element with any shape without any geometrical restriction also can be used to create holes in solid element in a simple way.