Name the four types of lubrication seals?

تم إضافة السؤال من قبل Ibrahim Saleh Ibrahim , MEP Project Manager , MTA & Verger Delporte Electromechanical LTD
تاريخ النشر: 2015/01/30
Rami Fouad
من قبل Rami Fouad , Sales Manager , ITT Saudi Arabia

labyrinth seals , oil seals , bearing protections , magticta (aesseal special design _

pervaiz ahmad
من قبل pervaiz ahmad , security officer , G4S security company

Mobil oil seal.  Common bottle seals. Hard seal.  Syrup bottle seal.