Conscience is an open wound,and only truth can heal it?

تم إضافة السؤال من قبل jude DURUNWA , business development manager , calaya engineering services
تاريخ النشر: 2015/01/28
Shamseer MK
من قبل Shamseer MK , General Accountant , BOTH Management Consultancy

Conscience is an open wound: only truth can heal it,” is a classical, time-tested aphorism by the late spiritual leader of the 19th century Fulani Jihad, Usmanu Dan Fodiyo (1754-1816)