What are the main skills a sales person must have to succeed at any market?

تم إضافة السؤال من قبل Rafat Ghrayeb , Consulting Manager , PwC - Saudi Arabia
تاريخ النشر: 2015/01/27
Sharif Kamal
من قبل Sharif Kamal , Passenger Services Manager , Menzies Avitaion

Listen well to your prospect. Identify his/her need or create it!

Sell a feature from your product that suits that need.

Santosh Kumar Jangid Santosh
من قبل Santosh Kumar Jangid Santosh , Area Sales Manager , SP Techno Solution Pvt Ltd

Communication & Relation develop/maintain skills .