What are the contribution of SAP in Supply Chain Management & Warehouse Management?

تم إضافة السؤال من قبل fahad ahmed , Operation Support Officer , International Caps Company
تاريخ النشر: 2015/01/26
Aldrin John Bhaskaran
من قبل Aldrin John Bhaskaran , Manager , visteon

It is menu driven tool and easy accessible.

Mohamed Hafez
من قبل Mohamed Hafez , Warehouse Manager , Medco plast co

It is menu driven tool and easy accessible  .TO ENSURE VALUE OF COMMODITY IN THE MARKET.

thirupathi balakrishnan
من قبل thirupathi balakrishnan , OPERATION EXECUTIVE , Jawad Business group

HIGH END TOOL TO ENSURE VALUE OF COMMODITY IN THE MARKET.