Is it possible for a distribution specialist with with experience in medical industry, to be hired by an automobile employer?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullahi Aleliya Abdullahi , director of operations , Ministry Of Health - Other
تاريخ النشر: 2015/01/26
Ahmed Wael
من قبل Ahmed Wael , Projects Sales Engineer , Noortek Factory For Lighting Technology

 what will be your job in automobile?