Non Cash items are NOT added to net profit while computing cash flow from Operating Activities in indirect method as per IAS 7. A. True B. False

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Mohammed , Senior SAP Consultant , Abyat Mega Store
تاريخ النشر: 2015/01/24
georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer answer B

jamil rehman
من قبل jamil rehman , Group Finance Manager , Ayoub Al Zarouni Group

Correct answer is B - False

In Direct method we follow this pattern.

Nasir Muhammad
من قبل Nasir Muhammad , Chief Financial Officer , AL Bustan (FMCG), Abha, Asir, Saudi Arabia

Correct answer is B - False

Ayman Esa Mustafa Farrag
من قبل Ayman Esa Mustafa Farrag , مدير مالي , شركة الصفوف

False ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,