Why the cracks in the parapet of building make with rcc?

تم إضافة السؤال من قبل amir sohail , survayor , fauji fertilizer compny goth machi
تاريخ النشر: 2015/01/23
mezgin aussi
من قبل mezgin aussi , مدير الصيانة , فندق الشيرتون

اسباب التشققات كثيرة

برجى تحديد شكل الشق طولاني ام عرضاني لكل منهم سببهAccording Mavhmt of your question about the reason for cracks in buildings

That the buildings are not a specialist but by Experience has several reasons and has several forms Please specify Notch is a longitudinal or transverse Each him reasons