Which of the following is the most detailed audit?

A. Interim audit.B. Balance sheet audit

C. Continuous audit.

D. Statutory audit.

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2015/01/23
mahmoud salama
من قبل mahmoud salama , accountant , Heatco International co. Accountant.

c. that will be for make sure

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

B. >>>>>>>>Balance sheet audit

Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

Continuous audit is the detailed audit.

Piyush Acharya
من قبل Piyush Acharya , Senior Manager F & A / Credit Controller , Eurostar Communication LLC

Continuous Audit

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

C.>>>>>> Continuous audit.

zahoor ulhaq
من قبل zahoor ulhaq , ASSISTANT MANAGER ACCOUNTS AND FINANCE , SHEIKH ARSLAN ENERGY SOLUTIONS

C

Jawad Sikandar
من قبل Jawad Sikandar , Accounting Specialist , Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH

Off-course

B. Balance sheet audit

As we know the items disclosed in Balance Sheet are the true picture of a company

Mohammed  Mohammed
من قبل Mohammed Mohammed , Senior SAP Consultant , Abyat Mega Store

Option C is correct. As it involves auditing of all transactions on continuous basis. All others audits are limited in their scope.