What is the difference between a producer and a technical producer?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/07/07
Musa Hashim
من قبل Musa Hashim , production , completion and Work over engineer and supervisor , Greater Nile Petroleum Operating Company

Producer who uses every method to produce certain item without certain engineered theory ,but technical producer who uses only engineered theory for production.