The company want to develop a constraint based optimization,as the Administration manager what will you transform in order for it to achieve?

تم إضافة السؤال من قبل Shukri Adan , HR & Administrative assistant , Kenya Airport Authority
تاريخ النشر: 2015/01/20

Thanks  fo r the  invite  .. iWait  benefit  from  colleagues

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

i wait to see Expert Answer :)