Which one of the following is a Period Cost?

A. Raw Materials

B. Direct Labour

C. Variable Overhead

D. Fixed Overhead

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/01/20
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Option D

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

CORRECT ANSWER  IS .......... D ......

waeil osman EL sharif
من قبل waeil osman EL sharif , Business Coach & Relationship Manager -Corporate Banking , Sudanese Egyptian Bank

 Fixed Overhead  -  Period Cost

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option (D)    >>>>>>>>>    Fixed Overhead

(As  Fixed Overheads are mainly in the nature of Selling and Administration Overheads, they usually do not form part of the Cost of Sales)

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Fixed cost will be best answer....

Jayesh Babu
من قبل Jayesh Babu , Sales Manager - Enterprise Products , Greenware Inc

Answer is D - Fixed Overhead

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

D. >>>>>>>>>>>>>Fixed Overhead

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

D. Fixed Overhead

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

....................D. Fixed Overhead