Where do we use TIG welding?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/07/07
shelton wickramaratna
من قبل shelton wickramaratna , Welder Foreman , Adyard LLC

Gas Tangstan arc welding (GTAW)- GTAW is most commonly used to weld thin section of Stainless steel, and non ferrous metals such as aluminum, magnesium,and copper alloys.
GTAW is for stronger, high quality welds.

Aleksandar Gracanin
من قبل Aleksandar Gracanin , zavarivač , Gracanin welding

Slažem se,tig postupak je naj kvalitetniji u postupcima zavarivanja.

rexan bacarro
من قبل rexan bacarro , tig welder w/ purge, , fl process design & technology

in a piece of metal,