With the aim of enhancing & building on the past, the dip we've seen in Oct & Nov 2014 to Dubai/UAE, what do you attribute it to ?

تم إضافة السؤال من قبل Riad Abdallah , Manager - Holidayme.com.sa - Online Product & Digital Marketing Arabic, Strategic Partnerships , Holidayme.com.sa
تاريخ النشر: 2015/01/19
Imelda Cabangon
من قبل Imelda Cabangon , Outbound Call Center Agent , Wavedrive Company

Contribute something to the country