When should I use tripod and winch systems for confined space entry?

تم إضافة السؤال من قبل Turki Alhajri PMP NEBOSH , EHS / HSE Manager , Tabuk Pharmaceuticals
تاريخ النشر: 2015/01/19
REJEESH SIVARAMAN
من قبل REJEESH SIVARAMAN , HSE Engineer , ALMEER Technical Services Co. W.L.L (EPC)

It is emergency Evacuation Equipment in cause of emergency.We can attach this prior to enter in to the confined space.