Which of the following is not a recent development that has affected management accounting?

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/01/19
zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

AGREED WITH MR. KRISHNA.......................   DUCK

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Answer is A

mohamed Hakim CMA CPA Candidate
من قبل mohamed Hakim CMA CPA Candidate , Accounting Manager , Andersen saudi arabia

What DUCK STAND FOR

sorry but i don't know

Mohamed Galal Hussein Ahmed Mohamed
من قبل Mohamed Galal Hussein Ahmed Mohamed , Technical Mnager , Fast Building Contracting Co.

The answer is A. DUCK

Sahar Alech
من قبل Sahar Alech , Auditor / Financial Manager , Accounting Services Office

( DUCK )

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

the answer will D.

Waqas Raza Khan
من قبل Waqas Raza Khan , Accountant , Cold Store Group of Saudi Arabia

Answer is A-------------Duck

SAGHEER AHMED
من قبل SAGHEER AHMED , GM operation , Protecta Guard (pvt) Ltd

Agree with option   ,, A ,,.