How is the advantage of SAP program to control inventory?

تم إضافة السؤال من قبل Tamer Mohamed Reffat Gala El Din Ibrahim Elsheakh , Warehouse Manager , Haier- Raya Electric
تاريخ النشر: 2015/01/18
Deepak Deepak
من قبل Deepak Deepak , Executive- IT , VVF India Ltd

1.To get the perfect report.

2. Business enhance easily in SAP

3. Secure data

4. User friendly

Ahsen Irfan
من قبل Ahsen Irfan , SAP Basis Expert , Controller General of Accounts

SAP has many modules for many industries. It has the tendency to incorporate modules with each other and compile reports easily.

SAP Inventory management stores data in efficient manner.

Reports according to users demand

Report can be export to Excel, PDF etc.

Easy web compatibility.