Is adminstration an experiance or hobby?

تم إضافة السؤال من قبل ahmed mahmoud , مدير الصيدليات , مستشفى الرفيع
تاريخ النشر: 2013/07/06
Mohammad Rizwanul Haque
من قبل Mohammad Rizwanul Haque , Administration Manager , Oren Hydrocarbons ME FZCo.

In my opinion Administration related with an experience

Nicholas Poshayi
من قبل Nicholas Poshayi , Teacher/Librarian/Academic Teacher , Brooke Bond School

If l get you well,Administration derives more from experience than a being a hobby.Moreover something which we take as a hobby it's something we do for funny rather than anything serious.

I do believe that administration is an acquired hobby as playing chess.
It is not just enough for you to like chess to be a good player.
You need to read, practice and play with people superior to your level.
However if some body is having no interest in chess, he can learn, can play , can improve but can never create.!

Bandar AlHadad
من قبل Bandar AlHadad , مختص شؤون مالية , قطاع حكومي

EXPERIENCE

Abdallah Rabea Abdallah Elshall
من قبل Abdallah Rabea Abdallah Elshall , Director Of Human Resources , Baron Palace Sahl Hasheesh

In my point of view administartion is an experience supported by study not a hobby

Sardar Muhammad Amin Sardar
من قبل Sardar Muhammad Amin Sardar , Vice President , UNITED BANK LTD.

It is experience all the way.