The relationship between Banker and Customer is broadly classified as:

A. GENERAL AND SPECIAL

B. AGENT AND PRINCIPAL

C. DEBTORS AND CREDITORS

D. ALL OF THESE E. NON OF THESE

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2015/01/16
Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

d (based on activities undertaken)

Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

The answer is D. All of these, depends upon the nature of transaction, the relationship varies.

Salah Othman Yousef Alshambaati
من قبل Salah Othman Yousef Alshambaati , مدير ادارة الحسابات , شركة انفال الجديدة للتجارة والمقاولات

d

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option (A)  >>>>>>>>>>  GENERAL AND SPECIAL

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

ANSWER IS d

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

D. >>>>>>>>>>

>>>>ALL OF THESE

imran Noor -
من قبل imran Noor - , Audit Officer , Auditor General of Pakistan

Option (B) >>>>>>>>>>> All of these