Explain Letter of Credit. Procedures for opening an LC. Accounting Entries for LC?

تم إضافة السؤال من قبل KRISHNA KUMAR MADHAVAN PILLAI , Senior Accountant , Al Saqr Property Management LLC
تاريخ النشر: 2015/01/12
Md karimul habib Ansari
من قبل Md karimul habib Ansari , International sales & Export , Pie India Corporation

LC is an instrument for assured payments. it is an undertaking of the issuing bank to make the payment to beneficiary against Documents stated in LC