Hi has anyone received a scam job offer from advertising via Bayt.com?

<p>beware of scamsters using legitimate registered schools in UAE and cloning their websites</p>

تم إضافة السؤال من قبل Zuleigha Abderoef , Instructor , Univ of Dammam
تاريخ النشر: 2015/01/10
خالد سعود الشمري
من قبل خالد سعود الشمري , مدرس اللغة العربية , جامعة الامام سعود

I think you need to see my offer letter is it real or fake. I'm very worry for it.plz help me

Mohamed Galal Hussein Ahmed Mohamed
من قبل Mohamed Galal Hussein Ahmed Mohamed , Technical Mnager , Fast Building Contracting Co.

No I haven't recieve any, but via some other site yes!!!