Verification of the value of assets, liabilities, the balance of reserves, provision and the profit earned or loss suffered by a firm is called ?

<p style="text-align:justify;"><strong><em>A. Continuous audit</em></strong><strong><em>B. Balance sheet audit.</em></strong><strong><em>C. Interim audit</em></strong><strong><em>D. Partial audit</em></strong></p> <p><strong><em>E.Non of these</em></strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2015/01/10
Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

B.- Balance sheet audit

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

 Balance sheet

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option (B)   >>>>>>>>>  Balance sheet audit

ايمن محمد عاطف محمد
من قبل ايمن محمد عاطف محمد , Director of the control and regulation unit , ACOLID

Verification of ASSETS and liabilities appearing on the BALANCE SHEET is one of the main concerns of the auditing exercise

Waqas Raza Khan
من قبل Waqas Raza Khan , Accountant , Cold Store Group of Saudi Arabia

B---------(Balance Sheet Audit)

Kashif Pirzada
من قبل Kashif Pirzada , Finance Manager , Edge Global Consulting Limited

Option E is correct

Because in this case audit scope covers P&L and B/S items.

Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

b or none of the above

Salah Othman Yousef Alshambaati
من قبل Salah Othman Yousef Alshambaati , مدير ادارة الحسابات , شركة انفال الجديدة للتجارة والمقاولات

b

mohamed Hakim CMA CPA Candidate
من قبل mohamed Hakim CMA CPA Candidate , Accounting Manager , Andersen saudi arabia

Answer b

Balance sheet audit