Which of the following is correct order for stages in Tuckman ladder?

<p><strong>A. Foaming, Steaming, Norming, Perfuming, Dispersing</strong></p> <p><strong>B. Forming, Storming, Protecting, Norming, Adjourning</strong></p> <p><strong>C. Forming, Storming, Norming, Performing, Adjourning</strong></p> <p><strong>D. Framing, Storming, Norming, Protecting, Adjourning</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society
تاريخ النشر: 2015/01/10
Subhranshu Ganguly
من قبل Subhranshu Ganguly , Quality Analyst. , WIPRO

YEs I fully agree with Mr Jetty. it is C. Forming, Storming, Norming, Performing, Adjourning.It has been rihghtly said that the last step Adjourning should be the last tool to be used.

RAJ DAHIYA
من قبل RAJ DAHIYA , Senior MEP Projects Manager , Trinity Engineering Services L.L.C.

W.r.t. Tuckman Ladder, Its Option "C"

Wolf Klaas Kinsbergen
من قبل Wolf Klaas Kinsbergen , Managing Director, Designer , ingenieursbureau KB International NV

FSNPA, answer C

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Yes, the correct answer is

C. Forming, Storming, Norming, Performing, Adjourning

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

C is right answer.

Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

I agree and go also with aswer C. Forming, Storming, Norming, Performing, Adjourning and have nothing to add

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

C. Forming, Storming, Norming, Performing, Adjourning