Can you highlight the responsibilities of an Administrative Professional in Management Functions ?

تم إضافة السؤال من قبل AHMED IMRUL KAYES , Senior Consultant , HR Bangladesh Ltd.
تاريخ النشر: 2015/01/08
sabeer sadiq
من قبل sabeer sadiq

Responsibiities includes screening calls, Managing Calenders,arranging travels, ability to deal with clients,Preparing reports,Maintaining accounts if necessary,Customer relations,creating presentations,Assisting overflow works,meeting and event arrangements