PRODUCT LIFE CYCLE WHY MOST COMPANIES FELL DOWN IN MATURITY TO DECLINE,ALTHOUGH THEY ADOPT THE STRATEGIES?

تم إضافة السؤال من قبل shah nawaz , Warehouse Manager , BANOPURATOS.COM
تاريخ النشر: 2015/01/06

Due to control external factors

Including competition

And the weakness of the marketing team

And Sales

Haseeb Khalid
من قبل Haseeb Khalid , Sales and Promotion Manager. , Medi Urge

Everything changes as it gets old - your mind , trend the way you predict the world.

Muhammad Adeel
من قبل Muhammad Adeel , Sales And Marketing Executive , TANZEEM HEAVY EQUIPMENT RENTAL LLC

Because of new innovation and technology advancement.

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

because they want benefit early