Purpose of financial accounting? a)Organize financial information b)Provide information to outsiders c)track of company expenses d)Minimize taxes

تم إضافة السؤال من قبل Fazeeh Karadan , Financial Executive , Dyarco International Group WLL
تاريخ النشر: 2015/01/04
Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

b

Is to prepare financial reports that provide information about a firm's performance to external parties such as investors, creditors, and tax authorities.

imran abbasi
من قبل imran abbasi , Accounts Assistant , Gerry's Fedex international private limited

B)

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

b)Provide information to outsiders

Mohamed wagih EL-Badry
من قبل Mohamed wagih EL-Badry , Financial Controller , Concept Combined General Trading & Contracting Co.

Answer B) Provide Information to External Parties.

unlike of Managerial Accounting for Internal Parties

Amit Agrawal
من قبل Amit Agrawal , Manager - Accounts & Finance , Signet Industries Limited

Answer is A